Gepubliceerd in Achterhoek Nieuws

Kalimi's in het Nieuws

Mensen gezocht die dwaas genoeg zijn om voor anderen een verschil te maken

WINTERSWIJK - Persoonlijke ontwikkeling, luisterend oor, maar ook gewoon koffie, een tosti, originele cadeau-artikelen en een goed boek. Dat is in een notendop de samenvatting van Kalimi’s dat binnenkort zijn deuren opent aan de Ratumsestraat in Winterswijk. Eén van de initiatiefnemers is Gerrit Grievink en hij leidt Achterhoek Nieuws rond in deze nieuwe en unieke ontmoetingswinkel. 

Gepubliceerd in Foodpersonality

Na jaren van Focusplaza opent Gerrit Grievink een winkel........

..maar wel een zonder winstoogmerk

Gerrit Grievink. Oprichter van netwerkgroepenbedrijf Focusplaza, en jarenlang boeg- beeld daarvan. Formuledagen: een dag lang ‘Hoogvliet’, een dag lang ‘Jan Linders’... En nu is hij zelf ‘retailer’! Hij opende met familie en vrienden Kalimi’s. In Winterswijk. 

(lees het gehele interview via onderstaande link vanaf pag 22)

Gepubliceerd in de achterhoekse courant

Waardevolle verbindingen leggen bij Kalimi’s in Winterswijk

Twee ervaren boekverkopers met passie voor het vak en één man die al jarenlang ‘succesvol ondernemen’ verbindt met ‘van betekenis zijn voor anderen’. Dat is het recept waaruit ‘de meest inspirerende en gezellige ontmoetingsplek van Winterswijk’ is ontstaan. Kalimi’s, aan de Ratumsestraat 7 in Winterswijk, heeft begin mei de deuren geopend.

gepubliceerd in Verrassend winterswijk

Shoppen bij de locals

Met de Jacobskerk centraal in het stervormige  stratenpatroon heeft Winterswijk een geweldig koopcentrum met sfeervolle terrassen en vooral veel leuke winkels. Zo vind je in de Ratumsestraat Kalimi's Meet & (r)eat, de ontmoetingswinkel met Achterhoekers met passie...


gepubliceerd in de gelderlander

Ons verhaal

Kalimi’s is sinds begin juli een officieel erkend leerbedrijf en daarvan plukt onder anderen Wendy Kloppenborg al de eerste vruchten. Zij is via een loopbaantraject bij het UWV terechtgekomen bij Kalimi’s. In een interview met De  Gelderlander vertelt Ans over haar functie als  jobscoach en deelt Wendy haar ervaringen. ,,Ik ben nog nooit met zo veel plezier naar mijn werk gegaan als de laatste drie maanden. Hier mag ik zijn wie ik ben en de samenwerking met Ans en de andere collega’s is echt superfijn. Heel persoonlijk, open en eerlijk.”