Heerlijke tosti's 

van écht puur Achterhoeks brood, uitsluitend met ingrediënten uit de eigen streek. Dit Achterhoeks meergranen pompoenbrood is ontwikkeld met wereldkampioen brood bakken Hans Som. 


KALIMI KOFFIE 

Melange van Arabica- en Robustabonen - 

bonenkoffie die bestaat uit een melange van Arabica- en Robustabonen. 65% Arabica en de overige 35% Robusta komt uit het Oegandaproject. De branding is 6 wat betekent dat het medium gebrand is. De bonen zijn daardoor lichtbruin van kleur en hebben een volle, milde en ronde smaak met een friszure nuance. Deze koffie is dus gewoon lekker op elk moment van de dag ! 

heerlijke zelfgemaakte taarten en lekkere cannoli's

Bij KALIMI' S kun je aanschuiven voor een heerlijk stuk zelfgebakken taart of een heerlijke cannoli.  Een cannoli is een gebakje en nagerecht uit de Siciliaanse keuken. Het bestaat uit een gerold koekje dat gevuld is met heerlijke ricotta. Het is een van de bekendste gerechten uit de Siciliaanse keuken 

Laat je verassen door ons wisselend assortiment! 

  

onze smaakmakers - lokale producten

Ambachtelijke en (h)eerlijke kwaliteitsproducten van eigen bodem. Hierbij kun je denken aan;

  • Vruchtensappen van Elstar appels  uit Steenderen 
  • Jam, fruitsauzen, siropen en chutney van boerderij Groot Antink   uit Groenlo 
  • Mosterd en mayonaise van De Braakhekke uit Harfsen
  • en nog veel meer... 

bijzondere en mooie cadeautjes 

Een leuk afwisselend assortiment aan originele, eigentijdse cadeau artikelen en een ruime keuze aan boeken
Voor jong en oud en voor elk budget! Ook voor een leuk kraamcadeautje, of een mooie wenskaart kun je bij ons terecht! Maar ook rond de feestmaanden voor een mooi (op maat gemaakt) kerstpakket! 

Onze producten zijn 100% leuk

,,Samen met de allerleukste collega’s maken we een collectie van de allerleukste cadeautjes". Dat is de werkwijze van 100% Leuk. En daarom past hun assortiment ook zo goed in onze winkel. Voor elk moment hebben ze een cadeautje dat zorgt voor een glimlach. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.
Laat je verassen door het originele aanbod van producten. Verpakt en voor de verkoop klaargemaakt door Leukerds met een verhaal.

boeken 

Een brede keuze aan literatuur over persoonlijke ontwikkeling, geluk, zingeving, religie en welzijn. Maar ook dagboeken, kinderboeken,  en natuurlijk kook- en receptenboeken vind je bij ons in het assortiment!
Laat je vooral inspireren en verassen door de diversiteit aan boeken. 

SHOP in SHOP | waar 

En goed cadeau met een goed verhaal. We verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken van WAAR. Al deze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. WAAR besteed veel aandacht aan het design van hun assortiment. 

“Alle CADEAUS van WAAR vertellen een goed verhaal. Ze zijn VERRASSEND en MOOI ontworpen, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen op een nieuw AVONTUUR. Bovendien krijgt de maker een EERLIJKE kans. En jij een GOED GEVOEL.” 


OPMAAT GEMAAKTE (KERST)PAKKETTEN

Bij Kalimi's vindt je diverse leuke geschenkpakketten. Deze zijn al voor u samengesteld! Maar u kunt natuurlijk ook zelf een pakket samen stellen met de producten uit de winkel. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij helpen u graag om een mooi en persoonlijk pakket samen te stellen. 

NIEUW! stel je eigen kerstpakket samen